Qui Som?

KILIAN CALLADO MUÑOZ

Lletrat de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Advocat especialitzat en dret penal, jurisdicció de menors, violència domèstica, penitenciari i estrangeria. Adscrit al torn d’ofici, de Barcelona i Vilanova i la Geltrú.

Màster en Mediació, membre del CEMICAB (Centre de mediació del il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona). Inscrit al Registre de Mediadors de Dret Privat i de Família de la Generalitat de Catalunya.

Ha intervingut com mediador a multitud de conflictes concentrant la seva activitat en la gestió i resolució de conflictes en l’àmbit comunitari i familiar.

 

ISOLDA FORTUNY

Lletrada de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Advocada especialitzada en dret civil, família, successions, urbanisme i conflictes veïnals.

Màster en Mediació, membre del CEMICAB (Centre de mediació del il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona). Inscrita al Registre de Mediadors de Dret Privat i de Família de la Generalitat de Catalunya.

Ha intervingut com mediadora a multitud de conflictes concentrant la seva activitat en la gestió i resolució de conflictes en l’àmbit comunitari i familiar.

ESTHER MAÑÀ SEGURA

Advocada de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. Consultora especialista en Dret Laboral, Recursos Humans i gestió d’entitats sense ànim de lucre.

Màster en Mediació del il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. Inscrita al Registre de Mediadors de Dret Privat i de Família de la Generalitat de Catalunya.

Ha intervingut com mediadora a multitud de conflictes concentrant la seva activitat en la gestió i resolució de conflictes en l’àmbit familiar i de les organitzacions .